Over Little Miss Ivy

Unieke illustraties van Little Miss Ivy

Ik ben Little Miss Ivy! Ik ben een zelfverzekerde, mooie, jonge dame met prachtige, grote, gitzwarte ogen! Een symbool van de oneindige jeugd. Ik vertegenwoordig kracht, mode, kunst, creativiteit, liefde en ook een beetje gekkigheid. Kijk me in de ogen en identificeer jezelf met mij! Pak me dan als je kan, want ik ben zeker limited edition!

Als klein meisje was tekenen al mijn passie. CreĆ«ren en anderen inspireren met mijn illustraties vond ik toen al geweldig. Urenlang aan de keukentafel tekenen met als doel ooit illustratrice te worden. Tijdens mijn opleiding tot Grafisch Vormgever ben ik me steeds meer gaan richten op de computer en op het design, drukwerk en ontwerp van het twee dimensionale vlak. Hierdoor heeft het illustreren op een laag pitje gestaan, maar het is altijd blijven kriebelen. Nu wat jaartjes verder heb ik mijn passie weer opgepakt met veel vreugde en liefde! Menselijke figuurtjes zijn de rode draad in mijn onderwerpen en wat mij al trekt zolang ik me kan herinneren. Daarom komen zij ook veelvuldig terug in mijn werk, altijd anders!

De illustraties zijn uniek en handgemaakt. Doordat ik van uitdaging en vernieuwing houd, teken ik ook graag in opdracht. Kleine meisjes met een lievelingsknuffel of favoriete jurk. Mooie krullen of juist stijl haar. Alles kan in een gepersonaliseerde poster. Zo maakt het de kinderkamer nog bijzonderder. Mijn illustraties getekend in zwart-wit, zodat het onderwerp alle aandacht krijgt. Kaarten en prints komen allen van mijn originele tekeningen.

Wil je meer weten over mijn werk? Neem dan een kijkje op mijn website www.littlemissivy.nl en volg LittleMissIvy_drawings op instagram. Of mail me via info@littlemissivy.nl en je krijgt zo spoedig mogelijk een reactie terug.

Samenwerken? Neem ook dan contact met me op via bovenstaand mailadres zodat we kunnen onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

Creatieve groetjes,

Little Miss Ivy